Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog


Hemen Sohbete Katıl Seviyeli Chat Yap Sohbet Et

seviyeli chat yap, sohbet et
Kullanıcılarına rahat bir ortam sunan sitemiz de hemen sohbete katılabilir ve başlayabilirsiniz. Sizlerin yapması gereken tek şey ana sayfamızın üst kısmında bulunan sohbet yazısına tıklayıp açılan sayfaya isminizi yazmak olacaktır.

Sitemize üye olan arkadaşlar ise bu işlemden sonra isimlerinin şifrelerini yazdıktan sonra sohbete bağlanabilirler.

Sizleri yormamak adına kolaylık olsun diye kolay bir yere bu bölümü açıp oluşturduk. Daha önceden bazı kullanıcılardan bu yönde eleştiriler aldık. Bunun yanlış olduğunu bizde fark ettik ve yeni bir görsel bularak hayata geçirdik.

Bu görsel sizlere anında chat yapmayı, Anında sohbet etmeyi ve hemen muhabbet ve sohbete başlamanızı sağlamaktadır.  Sitemizin kullanıcı sayısı şimdilik az olsa da ilerleyen zamanlarda daha çok kullanıcıya ulaşacağımızdan eminiz.

Seviyeli bir alan oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bu alanda herkes özgür düşüncesi ile hareket edip konuşabilir. Seviyeden ödün verilmediği sürece ve aleni şekillerde başka kişilere ve kurumlara zarar verici konuşmalar olmadığı sürece görüşlerinizi diğer insanlarda paylaşabilirsiniz.

        Seviyeli chat yapmak sohbet etmek isteyenlerin yeni adresi olma yolunda ilerliyoruz. Farklı düşüncelere ve farklı arayışlar içinde olan kişileri sitemize kesinlikle kabul etmemekteyiz. Bizlere bu yönde istek ve taleplerde kesinlikle bulunmayınız. Çünkü sitemizin kuruluş felsefesine ayrı davranışları kabul etmemiz mümkün değildir.
Tag(s) : #hemen sohbete katıl, #hemen sohbete basla, #hemen sohbete et, #hemen cet yap
chat sohbet sohbet odaları chat siteleri sohbet siteleri muhabbet